Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η επόμενη ταινία Star Trek έρχεται με σενάριο και σκηνοθεσία Noah Hawley

*
H επόμενη κινηματογραφική ταινία Star Trek αρχίζει να μπαίνει σε ράγες και να έχουμε επιτέλους εξελίξεις, αφού ο Noah Hawley θα αναλάβει επίσημα το σενάριο και τη σκηνοθεσία της. Ο Hawley είναι γνωστός για τη δουλειά του στις σειρές Fargo και Legion για το FX TV, ενώ έκανε και το κινηματογραφικό του ντεμπούτο με την ταινία Lucy in the Sky. Προς το παρόν δεν υπάρχουν εκτιμήσεις για το σενάριο ή την ημερομηνία πρεμιέρας, ωστόσο σύμφωνα με ρεπορτάζ εξειδικευμένων Μέσων του εξωτερικού, θα δούμε τους Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana και Karl Urban. Και για να μην δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις, αυτό το project είναι άσχετο με το spin-off Star Trek project που ετοιμάζει ο Quentin Tarantino.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*