Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η νέα γενιά του υπόκοσμου στη σειρά Deadly Class

*
Το τηλεοπτικό δίκτυο SYFY δημοσίευσε το πρώτο trailer για την επερχόμενη παραγωγή των Russo brothers που έχει την ονομασία Deadly Class. Βασίζεται στη νουβέλα της Image Comics και τη μεταφορά στη μικρή οθόνη έχει αναλάβει ο Rick Remender, που δημιούργησε την ομώνυμη σειρά comic μαζί με τους Wes Craig και Miles Orion  Feldsott. Το σενάριο του Deadly Class ακολουθεί τα χνάρια ενός άστεγου έφηβου που επιστρατεύεται από ένα σχολείο όπου σπουδάζουν τα τέκνα της κοινωνίας του υπόκοσμου. Πρωταγωνιστούν οι Benedict Wong (Doctor Strange), Benjamin Wadsworth (Teen Wolf), Lana Condor (X-Men: Apocalypse), Maria Gabriela de Faria (Sitiados), Luke Tennie (Shock and Awe), Liam James (The Killing) και Michel Duval (Queen of the South). Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Sony Pictures Television Studios και Universal Cable Productions. Σε ρόλο αποκλειστικών παραγωγών οι Remender και Feldsott μαζί με τους Joe Russo, Anthony Russo (Avengers: Infinity War, Captain America: Civil War), Mike Larocca (Spy), Adam Targum (Banshee) και Lee Toland Krieger (The Age of Adaline), που ανήκει και στην ομάδα των σκηνοθετών. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα το 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*