Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο VOIR έρχεται στις 6 Δεκεμβρίου στο Netflix ( trailer)

Το VOIR – η τελευταία σειρά του σκηνοθέτη των ταινιών Zodiac και Fight Club, David Fincher, θα κάνει πρεμιέρα μέσω της υπηρεσίας Netflix στις 6 Δεκεμβρίου. Η σειρά ντοκιμαντέρ περιγράφεται ως μία συλλογή οπτικών εκθέσεων, οι οποίες εκθειάζουν και εξυμνούν τον κινηματογράφο. Στην σειρά θα συμμετέχουν οι Tony Zhou και Taylor Ramos, οι οποίοι θα αφηγούνται προσωπικές ιστορίες σχετικά με μερικές από τις ταινίες που άσκησαν τεράστια επιρροή στον κόσμο.

Ακόμα και με το trailer του Netflix είναι δύσκολο να προβλεφθούν οι ταινίες που θα συμπεριλαμβάνονται μέσα. Σίγουρα όμως την εμφάνισή τους θα κάνουν οι διασημότερες ταινίες των περασμένων δεκαετιών και ανάμεσά τους θα βρίσκονται και ορισμένες πιο «μοντέρνες» - κλασικές ταινίες π.χ. Τhe Matrix , Mad Max: Fury Road κ.τ.λ.


Ενώ κάποιοι fans ευελπιστούσαν πως ο Fincher θα εργαζόταν επάνω στην Τρίτη σεζόν του Mindhunter, μάλλον θα πρέπει να συμβιβαστούν προς το παρόν με το VOIR. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν θα επιστρέψει κάποια στιγμή για να συνεχίσει την πετυχημένη σειρά. Εξάλλου το προηγούμενο έτος παράτεινε το αποκλειστικό του συμβόλαιο με το Netflix για 4 χρόνια ακόμα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*