Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η πρώτη αίθουσα IMAX στην Ελλάδα είναι γεγονός

*
Όσοι έχουν επισκεφθεί στο εξωτερικό μια αίθουσα IMAX, γνωρίζουν πως η εμπειρία θέασης είναι μοναδική και πλέον η συγκεκριμένη τεχνολογία έρχεται και στην Ελλάδα. Στη Θεσσαλονίκη και στους κινηματογράφους Cineplexx εγκαινιάζεται η πρώτη αίθουσα IMAX που ξεκίνησε τη λειτουργία της από τις 14 Δεκεμβρίου με την ταινία Aquaman. Στο πρόγραμμα των επόμενων μηνών, έχουν προγραμματιστεί οι προβολές για τις IMAX εκδόσεις των ταινιών: Bumblebee, Η Μαίρη Πόπινς επιστρέφει, Glass και Αλίτα: Ο άγγελος της μάχης. Όσον αφορά στις τιμές, τα η γενική είσοδος για τις 2D ταινίες είναι €11, ενώ για τις 3D ταινίας €13. Οι τιμές αυτές μειώνονται για την Τρίτη στα €8 και €10 αντίστοιχα, ενώ προσφέρονται και ειδικές τιμές γνωριμίας για προβολές από Δευτέρα έως και Παρασκευή με έναρξη πριν τις 17.30 (πλήν των επίσημων αργειών).



Τα υψηλά standards του ΙΜΑΧ περιλαμβάνουν προβολείς που ζυγίζουν πάνω από 2 τόνους και προβάλλουν σε πανί που είναι 40% μεγαλύτερο από αυτό των παραδοσιακών αιθουσών. Η εταιρεία πίσω από τους κινηματογράφους Cineplexx σημείωσε πως η επένδυσή της κόστισε γύρω στο 1,5 εκ. ευρώ και η αίθουσα περιλαμβάνει 306 καθίσματα. Επόμενος στόχος της εταιρείας είναι η επέκταση και στην Αθήνα, με τον υπεύθυνο κ. Αντωνόπουλο να σημειώνει πως έχουν ήδη βρεθεί δύο χώροι (ένας στα βόρεια και ένας στα νότια) και οι διαπραγματεύσεις προχωρούν. Μπορείτε να βρείτε την αίθουσα IMAX και τα Cineplexx στο εμπορικό κέντρο OneSalonica (Γιαννιτσών 61 & Κωλέττη 34, Θεσσαλονίκη).

IMAX ΜΟΝΟ ΣΤΑ CINEPLEXX: NOW OPEN!

Από σήμερα, αλλάζουμε μαζί τον Κινηματογράφο στην Ελλάδα. Για Πάντα. Επιτέλους οι Πύλες της IMAX άνοιξαν: https://bit.ly/2QMdfXs

Posted by Cineplexx GR on Friday, 14 December 2018
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*