Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η σειρά Cobra Kai του Netflix θα επιστρέψει και για πέμπτη σεζόν

*
Το Netflix προχώρησε στην ανανέωση της σειράς Cobra Kai για 5ο κύκλο επεισοδίων πριν από την πρεμιέρα της 4ης σεζόν. Οι πρώτες τρεις σεζόν του show είναι διαθέσιμες για streaming μέσα από τη συνδρομητική υπηρεσία, ενώ η 4η αναμένεται να διατεθεί τον Δεκέμβριο του 2021.

Το τρίτο season του Cobra Kai απέσπασε 4 υποψηφιότητες Emmy, μεταξύ άλλων στην κατηγορία Outstanding Stunt Performance και στην κατηγορία Outstanding Sound Mixing For A Comedy Or Drama Series (Half-Hour) And Animation. Στο καστ περιλαμβάνονται οι Xolo Maridueña ως Miguel Diaz, Tanner Buchanan ως Robby Keene, Mary Mouser ως Samantha LaRusso, Peyton List ως Tory Nichol, Courtney Henggeler ως Amanda LaRusso, Vanessa Rubio ως Carmen Diaz, Jacob Bertrand ως Hawk, Gianni Decenzo ως Demetri, Martin Kove ως John Kreese, Dallas Dupree Young ως Kenny, και Oona O’Brien ως Devon.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • deathwalker
    • Έχουν καταφέρει μέχρι τώρα να δώσουν κάτι πολύ όμορφο σαν αποτέλεσμα. Οπότε λογικό και καλοδεχουμενο.

    • korko
    • αν και σαν σειρά χάνει πολύ σεναριακά, είναι πολύ διασκεδαστική και καταφέρνοντας να φέρουν πίσω όλους τους παλιούς και αγαπημένους χαρακτήρες το δένουν το γλυκό πολύ καλά.

*