Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η σειρά Dexter: New Blood σπάει τα ρεκόρ του δικτύου Showtime

*
Το Dexter: New Blood αποδείχθηκε τεράστια επιτυχία για το Showtime. Η σειρά κατέγραψε 8 εκατομμύρια τηλεθεατές κατά μέσο όρο για κάθε ένα από τα επεισόδιά της, κάτι που την κάνει την πιο επιτυχημένη σειρά του δικτύου μέχρι και σήμερα. Το φινάλε της σειράς μέτρησε τρία εκατομμύρια live θεατές, όντας έτσι το μεγαλύτερο φινάλε σεζόν ή και ολόκληρου show του Showtime εδώ και 8 χρόνια – ξεπέρασε το φινάλε της τρίτης σεζόν του Homeland που προβλήθηκε το 2013. Δύο από αυτά τα εκατομμύρια προέρχονται από πλατφόρμες streaming και on-demand.

Το κανάλι ανακοίνωσε πως το δίκτυο είδε τις περισσότερες εγγραφές θεατών στην ιστορία του κατά τη διάρκεια του τέταρτου τριμήνου του 2021. Το γεγονός αυτό οφείλεται κυρίως στις σειρές Dexter: New Blood και Yellowjackets.


Στο Dexter: New Blood εμφανίζονται οι Michael C. Hall, Jack Alcott, Julia Jones, Johnny Sequoyah, Alano Miller, Jennifer Carpenter, Clancy Brown, David Magidoff, Katy Sullivan, Michael Cyril Creighton, Gregory Cruz, Jamie Chung, Shuler Hensley, David Zayas και John Lithgow. Executive producers της σειράς είναι οι Clyde Phillips, Scott Reynolds, Michael C. Hall, Marcos Siega, Bill Carraro, John Goldwyn και Sara Colleton.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*