Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η σειρά Fallout του Amazon απέκτησε επιτέλους σκηνοθέτη

*
Η αναμενόμενη τηλεοπτική σειρά Fallout του Amazon απέκτησε σκηνοθέτη, σχεδόν δύο χρόνια μετά την ανακοίνωσή της. Σκηνοθέτης λοιπόν θα είναι ο Jonathan Nolan (δημιουργός και executive producer της σειράς Westworld) – ο αδερφός του Christopher Nolan των The Dark Knight και Inception. Ταυτόχρονα με την ανακοίνωση αυτή αποκαλύφθηκε πως showrunners θα είναι οι Geneva Robertson-Dworet (Captain Marvel) και Graham Wagner (Silicon Valley).

Το show θα βασίζεται στην gaming σειρά Fallout, ένα από τα μεγαλύτερα franchises της Bethesda. Executive producers θα είναι οι Jonathan Nolan, Lisa Joy, Athena Wickham, Todd Howard και James Altman. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο έτος, οπότε η λογική λέει πως σύντομα θα μάθουμε λεπτομέρειες και για το καστ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*