Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η σειρά Foundation του Apple TV+ θα επιστρέψει για δεύτερη σεζόν

*
Ύστερα από το ντεμπούτο της πριν από δύο εβδομάδες, η σειρά Foundation του Apple TV+ ετοιμάζεται να αποκτήσει και δεύτερο κύκλο επεισοδίων. Η υπηρεσία έδωσε το πράσινο φως για τη συνέχιση της σειράς του David S. Goyer που βασίζεται στα μυθιστορήματα επιστημονικής φαντασίας του Isaac Asimov μετά από την προβολή των πρώτων 4 επεισοδίων της πρώτης της σεζόν (η οποία θα ολοκληρωθεί με το 10ο επεισόδιο).

Στο Foundation εμφανίζονται οι Jared Harris, Lee Pace, Lou Llobell, Leah Harvey, Laura Birn, Terrence Mann, Cassian Bilton, Alfred Enoch, Cooper Carter, Reece Shearsmith, Clarke Peters και Daniel MacPherson. Executive producers του show είναι οι Robyn Asimov, Josh Friedman, Cameron Welsh, David Ellison, Dana Goldberg και Bill Bost.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*