Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η σειρά Gods & Heroes ζωντανεύει την ελληνική μυθολογία στο Netflix

*
To Netflix δεν δείχνει καμία διάθεση να σταματήσει την παραγωγή νέων σειρών. Η εταιρεία προχωράει με 8 νέα επεισόδια της σειράς anime Gods & Heroes, που βασίζεται στην ελληνική μυθολογία. Το project έχουν αναλάβει οι Charley και Vlas Parlapanides (Death Note, Immortals) σε συνεργασία με την Powerhouse Animation, το studio πίσω από τη σειρά Castlevania. Σύμφωνα με δηλώσεις του John Derderian, director of anime στο Netflix, στόχος είναι να αποτυπωθεί στην οθόνη ο υπέροχος κόσμος της ελληνικής μυθολογίας και μόνο τυχαία δεν είναι η επιλογή των Charley και Vlas, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά το πως πρέπει να αφηγηθούν ιστορίες που διαδραματίζονται σε φανταστικούς κόσμους. Για την ώρα δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για τη σειρά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*