Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η σειρά John Wick: The Continental θα φέρει στο προσκήνιο το νεαρό Winston

*
Νέες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα για τη σειρά John Wick: The Continental που θα φέρει το franchise στη σημερινή εποχή. Όπως τόνισε στην ιστοσελίδα Deadline ο Kevin Beggs της Lionsgate Television, στη νέα σειρά που θα λειτουργήσει ως prequel, θα δούμε μια πιο νεαρή εκδοχή του Winston (Ian McShane). «Στο The Continental θα αποκαλύψουμε περισσότερο τη ζωή του νεαρού Winston και πως οδηγείται στο ξενοδοχείο που θα τον συναντήσουμε στο κινηματογραφικό franchise μετά από 40 χρόνια», σημείωσε χαρακτηριστικά το υψηλόβαθμο στέλεχος. Το πλάνο της εταιρείας είναι σαφές: να επεκτείνει το John Wick franchise, κάτι που σημαίνει πάντως πως και η παρουσία του Keanu Reeves θα είναι ολοένα και μικρότερη. Στη σειρά θα κάνει πάντως μια σύντομη εμφάνιση. Τα γεγονότα του John Wick: The Continental θα μας φέρουν στα 70s και τη Νέα Υόρκη, ενώ θα υπάρχουν και αρκετά στοιχεία που έχουν ως πηγή έμπνευσης τη σειρά The Sopranos. H σειρά θα κάνει πρεμιέρα μετά την προβολή του John Wick 4 στους κινηματογράφους, η οποία και έχει προγραμματιστεί για τις 27 Μαΐου 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*