Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η σειρά Obi-Wan Kenobi καθυστερεί στο Disney+

*
Ιστοσελίδες του εξωτερικού αναφέρουν πως η Disney θα καθυστερήσει τη σειρά Obi-Wan Kenobi που ετοίμαζε για το Disney+. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ενώ το crew ετοιμαζόταν για γυρίσματα στα London Pinewood Studios, όλοι οι εμπλεκόμενοι ενημερώθηκαν να επιστρέψουν σπίτια τους, χωρίς να έχουν κάποια ενημέρωση για το πότε θα συνεχιστεί η διαδικασία. Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν πως η πρόεδρος της Lucasfilm, Kathleen Kennedy, δεν ήταν ικανοποιημένη από το σενάριο και πως τα γυρίσματα μεταφέρθηκαν για το φετινό καλοκαίρι. Ο Ewan McGregor τοποθετήθηκε σχετικά στο GameSpot σημειώνοντας πως η κατάσταση δεν είναι τόσο δραματική και πως τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2021 χωρίς τρομακτικές επιπτώσεις για την ίδια τη σειρά. Οπότε, περιμένουμε απλά νεότερα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*