Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η σειρά Sex and the City επιστρέφει με reboot

*
Η σειρά Sex and the City πρόκειται να επιστρέψει στο HBO Max. Εδώ και πολύ καιρό κυκλοφορούσαν φήμες σχετικά με την αναβίωση της δημοφιλούς σειράς, ώσπου το βράδυ της Κυριακής, τρεις από τις τέσσερεις πρωταγωνίστριες, η Sarah Jessica Parker, η Cynthia Nixon και η Kristin Davis, ανάρτησαν ένα σχετικό trailer στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το reboot θα έχει τίτλο And Just Like That… και εκτελεστικοί παραγωγοί θα είναι οι Parker, Davis, Nixon και Michael Patrick King. Δυστυχώς η Kim Cattrall, που υποδυόταν τη Samantha, το τέταρτο μέλος της παρέας, δεν θα επιστρέψει.

Το trailer που θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια είναι γυρισμένο στους δρόμους της Νέας Υόρκης και δεν αποκαλύπτει ιδιαίτερες λεπτομέρειες για το σενάριο των νέων επεισοδίων. Το ίδιο συμβαίνει και με την ανακοίνωση της WarnerMedia, που απλά αναφέρει ότι το reboot "θα ακολουθεί την Carrie, τη Miranda και τη Charlotte καθώς κάνουν το ταξίδι από την πολύπλοκη πραγματικότητα της ζωής και της φιλίας στα 30 τους έως την ακόμα πιο πολύπλοκη πραγματικότητα της ζωής και της φιλίας στα 50 τους".


Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στα τέλη της Άνοιξης και η σειρά θα αποτελείται από δέκα ημίωρα επεισόδια.
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker)

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*