Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η σειρά making of της Marvel Studios με τίτλο Marvel Studios’ Assembled ξεκινάει με αφιέρωμα στο WandaVision

*
Η Marvel Studios θα προσφέρει στο Disney+ μια σειρά making of για τις παραγωγές της με τίτλο Marvel Studios’ Assembled. Η σειρά ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει σκηνές και στιγμές από τη διαδικασία δημιουργίας των παραγωγών της Marvel και η πρώτη από αυτή θα είναι το WandaVision. Σε αυτό θα γνωρίσουμε ακόμη καλύτερα τους ηθοποιούς Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Teyonah Parris και Kathryn Hahn, καθώς και την ομάδα παραγωγής. Όλοι μαζί συγκεντρώθηκαν μία εβδομάδα μετά το φινάλε της πρώτης σεζόν για τη σειρά και απάντησαν σε διάφορες ερωτήσεις. Τα μελλοντικά επεισόδια της σειράς θα προσφέρουν ανάλογο περιεχόμενο για το The Falcon and the Winder Soldier, το Loki, την ταινία Black Widow και τη σειρά Hawkeye.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*