Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η ταινία Bloodshot θα διανεμηθεί ψηφιακά 11 μέρες μετά την κινηματογραφική της πρεμιέρα

*
Οι κυκλοφορίες ταινιών συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τον κινηματογράφο και τον κόσμο που έχει εγκαταλείψει πλέον τις αίθουσες λόγω του κορονοϊού και το Bloodshot είναι ένα από τα «θύματα». Για να αποφύγει τη μέγιστη δυνατή χασούρα, η Sony Pictures ανακοίνωσε πως η ταινία θα κυκλοφορήσει ψηφιακά 11 μέρες μετά την κινηματογραφική της πρεμιέρα στις 11 Μαρτίου (στις 24 Μαρτίου δηλαδή) μέσα από διάφορες ψηφιακές πλατφόρμες streaming, όπως τα Movies Anywhere, Google Play, Vudu και iTunes. O Tom Rothman, chairman της εταιρείας, σημείωσε για το θέμα πως «ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις με τις κινηματογραφικές αίθουσες να καλούνται να μείνουν κλειστές. Το Bloodshot δεν θα μπορεί να προβληθεί όπως είχαμε προγραμματίσει, οπότε και πήραμε την απόφαση να το μεταφέρουμε άμεσα και στα σπίτια των θεατών. Είμαστε σίγουροι πως ο χώρος του κινηματογράφου θα επιστρέψει δυναμικά μετά το πέρασμα του κορονοϊού και θα είμαστε εδώ να τον υποστηρίξουμε».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*