Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η τηλεοπτική σειρά Chernobyl έρχεται στην ελληνική τηλεόραση

*
Η mini σειρά του HBO «Chernobyl» έρχεται επίσημα στην ελληνική τηλεόραση και ξεκινάει να μεταδίδεται στις 28 Ιουνίου μέσω του Nova On Demand. Η σειρά είναι βασισμένη στα γεγονότα που προηγήθηκαν και ακολούθησαν του πυρηνικού δυστυχήματος στο Τσερνόμπιλ, το οποίο και έλαβε χώρα στις 26 Απριλίου του 1986.

Πρωταγωνιστής ο Jared Harris, ο οποίος υποδύεται τον πυρηνικό επιστήμονα που ηγείται της ομάδας διάσωσης μετά την καταστροφή. Ο Stellan Skarsgård βρίσκεται στο ρόλο του αντιπροέδρου του Υπουργικού Συμβουλίου και η Emily Watson υποδύεται την ερευνήτρια που προσπαθεί να ανακαλύψει τι ακριβώς προκάλεσε το μοιραίο ατύχημα. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Johan Renck, ενώ το σενάριο είναι του ίδιου του δημιουργού της σειράς, Craig Mazin.


Η σειρά έχει καταρρίψει κάθε προηγούμενο ρεκόρ βαθμολογίας από τους χρήστες του IMDb- της δημοφιλέστερης ηλεκτρονικής πλατφόρμας με πληροφορίες για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Παράλληλα, η υψηλότερη βαθμολογία των τηλεθεατών έχει δικαιωθεί και από την ομόφωνη αποδοχή των κριτικών διεθνώς, προκαλώντας ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον του Τύπου, αλλά και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

Η σειρά Chernobyl θα προβληθεί και στο NovaCinema4HD την Τετάρτη 10 Ιουλίου και κάθε Τετάρτη στις 22.00. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*