Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

ΗΒΟ: Ο Ρώσος Kantemir Balagov στη θέση του σκηνοθέτη για τη σειρά The Last of Us

*
Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Hollywood Reporter ο Ρώσος Kantemir Balagov θα σκηνοθετήσει το επεισόδιο πιλότος της σειράς The Last of Us που ετοιμάζει το HBO. Αρχικά υπήρχε η εντύπωση πως το project θα έφερνε ξανά μαζί τον Craig Mazin και τον Johan Renck, όμως κάτι τέτοιο δεν ήταν τελικά εφικτό λόγω των υποχρεώσεων του Renck. Με βάση πάντοτε το ίδιο δημοσίευμα, το δραματικό στοιχείο θα είναι ακόμα πιο έντονο σε σχέση με το video game.

Λίγα έως ελάχιστα έχουν ως τώρα γίνει γνωστά για τη σειρά, η οποία έλαβε το πράσινο φως από το HBO μόλις στα τέλη του 2020. Το σενάριο δείχνει ότι θα ακολουθεί τα γεγονότα του πρώτου παιχνιδού, όπου η 14χρονη Ellie φυγαδεύεται από την καραντίνα με τη βοήθεια του Joel.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*