Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία για Skull & Bones δεν έχουμε, έχουμε όμως τηλεοπτική σειρά!

*
Έχει περάσει καιρός από την τελευταία φορά που έχουμε ακούσει κάτι για το Skull & Bones, ωστόσο η Ubisoft φαίνεται πως δουλεύει ήδη πάνω στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά. Όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ του Hollywood Reporter, η γαλλική εταιρεία συνεργάζεται με την Atlas Entertainment και στο ρόλο του βασικού πρωταγωνιστή θα βρίσκεται γυναίκα. Οι θεατές θα ταξιδέψουν κάπου στο 1700 και τον Ινδικό Ωκεανό. Η Danielle Kreinik, υπεύθυνη ανάπτυξης της Ubisoft, θα είναι και executive producer για τη σειρά, ενώ η Amanda Segel θα αναλάβει -τουλάχιστον- το σενάριο του πιλότου. Είναι γνωστά τα πλάνα της Ubisoft για εμπλοκή στο χώρο του θεάματος και μετά το Assassin’s Creed του 2016, η εταιρεία έχει δηλώσει πως θα δημιουργήσει μια ταινία και για τον κόσμο του Division. Ευελπιστούμε τουλάχιστον πως θα μάθουμε περισσότερα για το Skull & Bones σύντομα. Έστω, στην Ε3 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*