Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία για την 5η season του Arrested Development

*
Πριν από λίγες ημέρες έκανε την εμφάνιση του στο Netflix ένα re-edit της 4ης season του Arrested Development, το οποίο αλλάζει την χρονολογική σειρά των συμβάντων ύστερα από παράπονα των οπαδών της σειράς για τον ρυθμό και το θέμα των επεισοδίων. Στην πραγματικότητα, από εκεί που ο original 4ος κύκλος του show εστίαζε σε έναν και μόνο χαρακτήρα ανά επεισόδιο, το re-edit παρουσιάζει την ίδια ιστορία, αλλά με πιο “φυσιολογική” ροή που να μοιάζει με τον ρυθμό των προηγούμενων κύκλων. Ο δημιουργός της σειράς Mitch Hurwitz δήλωσε ενθουσιασμένος με την δουλειά που έγινε στο... shuffle της 4ης season, το οποίο έγινε διαθέσιμο τρία ολόκληρα χρόνια μετά των original επεισοδίων της, και υποσχέθηκε πως οι fans του Arrested Development δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ για την συνέχεια. Τώρα λοιπόν το Netflix, με ανακοίνωση του, γνωστοποίησε την πρεμιέρα του πέμπτου κύκλου επεισοδίων της cult κωμωδίας για τις 29 Μαίου και δημοσίευσε το πρώτο επίσημο trailer που μπορείτε να δείτε στην συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*