Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία και ελληνικό trailer για τη σειρά The Witcher στο Netflix

To νεότερο trailer για τη σειρά The Witcher, μας αποκαλύπτει την ημερομηνία πρεμιέρας της στο Netflix. Αυτό λοιπόν θα πραγματοποιηθεί στις 20 Δεκεμβρίου 2019. Η σειρά βασίζεται στον μύθο που έχουν δημιουργήσει τα βιβλία του Andrzej Sapkowski και θα παρακολουθήσετε επιπλέον πράγματα, πέρα από όσα είχατε πιθανό βιώσει ασχολούμενοι με τα παιχνίδια της σειράς.

Το trailer ξεκινάει με τη Yennefer σε ρόλο αφηγήτριας να παρουσιάζει τον Geralt, ο οποίος εκτός από τις μάχες, εμφανίζεται και στην κλασσική σκηνή στη μπανιέρα. Στο ρόλο του Geralt o Henry Cavill (Superman) και στο πλευρό του βρίσκονται οι Freya Allan (The War of the Worlds, Bluebird) ως Ciri και Anya Chalotra (Wanderlust, The ABC Murders) ως Yennefer. Το παρακάτω trailer παρέχεται με ελληνικούς υπότιτλους.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • PORTAL
    • Να σχολιασω την μεταφραση του "Witcher" σε "Γητευτης" ή να περιμένω την μετάφραση του "Death Stranding" για να σκισουμε ολοι μαζι τα lower;

*