Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία και πρώτο trailer για το Westworld III

*
Το HBO εκμεταλλεύτηκε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Game of Thrones για να αποκαλύψει και το πρώτο teaser trailer για το Westworld III.

Η πρεμιέρα της τρίτης σεζόν για την εξαιρετική σειρά του δικτύου ανακοινώθηκε πως θα γίνει το 2020 και από τα πρώτα πλάνα φαίνεται πως αφήνουμε το κλασικό setting για ένα πιο φουτουριστικό, το οποίο -όπως αναμένεται- είναι γεμάτο ρομπότ.


Η παραγωγή επέλεξε το “Bran Damage” των Pink Floyd για να «ντύσει» το trailer που δείχνει τον Aaron Paul να είναι χαμένος.

Δείτε το πρώτο trailer για το Westworld III μέσα από τον παρακάτω player.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • paulgouv
    • Aaron Paul στο WestWorld !!! ΤΙ ΕΠΟΣ ΘΕΟΙ !!! Γουστάρω πολύ την Detroit Become Human αισθητική !!!Aπλά σντί για Red Ice , αρκεί να δώσουν στον Jesse Pinkman(πάντα αυτός θα είναι :p) την αγαπημένη του Blue Meth και όλα θα πάνε καλά!!!

*