Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Demon Slayer: Infinity Train (trailer)

*
Η πρώτη σεζόν του Demon Slayer έκανε το ντεπούτο της το 2019 και θεωρείται ένα από τα καλύτερα anime του έτους. Αν και η δεύτερη σεζόν πιθανό να μην έρθει μέσα στο 2020, οι fans θα χρειαστεί να περιμένουν λίγο για την επιστροφή του anime στις οθόνες τους. Κατά την διάρκεια ενός ειδικού show στο AbemaTV το βράδυ της Παρασκευής στην Ιαπωνία, ανακοινώθηκε πως η ταινία Demon Slayer θα λανσαριστεί στην χώρα στις 16 Οκτωβρίου 2020.

Η ταινία θα ονομάζεται Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba the Movie: Mugen Train, αν και πολύ πιθανό για την κυκλοφορία της στην Αμερική, θα γίνει μικρότερο το όνομα και θα λέγεται Demon Slayer: Infinity Train, σύμφωνα με την επίσημη μετάφραση. Η ιστορία θα αποτελέσει συνέχεια της πρώτης σεζόν και θα καλύψει το Demon Train Arc από το manga. Σύμφωνα με μια μικρή περίληψη, θα δούμε τους ήρωες να ερευνούν ένα μυστηριώδες τρένο, το οποίο έχει δαιμονική δραστηριότητα που κάνει τους επιβάτες να εξαφανίζονται.


Την ανακοίνωση στο Ιαπωνικό κανάλι ακολούθησε το τρέιλερ της ταινίας, στο οποίο βλέπουμε για λίγα καρέ τους Enmu, Tanjiro, Inosuke και Kyojuro Rengoku, όπου η ομάδα ελπίζει να βρει στο τρένο.

Αν και η ταινία θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στις 16 Οκτωβρίου 2020, δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση για την κυκλοφορία της στην Αμερική. Ωστόσο, αφού το anime είναι ένα από τα πιο γνωστά των τελευταίων χρόνων, δεν είναι απίθανο η ταινία να κάνει το παγκόσμιο ντεπούτο της είτε σε κινηματογράφους ή σε streaming sites.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Δημήτρης
    • Πως και πως περιμένω να την δω όταν με το καλό την ανεβάσουν στο ίντερνετ.
      Το trailer δεν θα το δω λόγω spoilers.
      Επίσης περιμένω πως και πως νέες πληροφορίες για τα games που θα κάνουν εμφάνιση στο κινητό και το ps4.

*