Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Space Jam 2

*
To Space Jam 2 δεν βρίσκεται που λέμε προ των πυλών και μέχρι να κυκλοφορήσει η αγωνία θα έχει φτάσει κυριολεκτικά στο διάστημα. Όπως ανακοινώθηκε, η πρεμιέρα της ταινίας θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουλίου 2021. Πρωταγωνιστές οι LeBron James και Bugs Bunny, μαζί με όλη την παρέα τους. Από εκεί και πέρα, ίσως μαζί με την ταινία κυκλοφορήσει και το αντίστοιχο παιχνίδι, με τον Dave Lang της Iron Galaxy να δηλώνει έτοιμος να εργαστεί σε ένα τέτοιο project. O Lang έχει δουλέψει και στο πρώτο Space Jam, που λανσαρίστηκε τη δεκαετία του '90 για Sega Saturn, PlayStation και MS-DOS. Το παιχνίδι δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο και δέχτηκε έντονη κριτική από τον Τύπο της εποχής, όμως ο Lang έχει ιδιαίτερο δεσμό μαζί του μιας και ήταν η πρώτη φορά που εργάστηκε ως επαγγελματίας developer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*