Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία πρεμιέρας για τη δεύτερη σεζόν της σειράς Harley Quinn (trailer)

*
Συνήθως, οι συνεχόμενες σεζόν τηλεοπτικών σειρών έχουν μια σχετικά μεγάλη χρονική απόσταση μεταξύ τους. Συνήθως, μιας και αυτό δεν συμβαίνει με το DC Universe. Αυτή τη φορά, η υπηρεσία που επικεντρώνεται στα comics ανακοίνωσε ότι, η πρεμιέρα της δεύτερη σεζόν της σειράς Harley Quinn θα πραγματοποιηθεί στις 3 Απριλίου 2020, μόλις τέσσερεις μήνες μετά την πρώτη.

Δεν υπάρχουν ιδαίτερες πληροφορίες σχετικά με το τι πρόκειται να παρακολουθήσουμε, όμως το clip που συνοδεύει την ανακοίνωση, είναι μια υπενθύμιση πως αυτοί που συμπαθούν την πρωταγωνίστρια είναι ακόμα λιγότεροι. Το ερώτημα τώρα είναι αν η σειρά θα παραμείνει αποκλειστικότητα του DCU ή όχι. Ήδη η μητρική εταιρεία WarnerMedia, φέρνει το Doom Patrol στο HBO Max, κάτι που πιθανό να είναι σημάδι για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*