Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία πρεμιέρας για την 4η σεζόν του Castlevania και πληροφορίες για σειρά spin-off

*
Σχεδόν ένα χρόνο μετά την ανακοίνωσή της η συνδρομητική υπηρεσία Netflix γνωστοποίησε την ημερομηνία πρεμιέρας της τέταρτης σεζόν της σειράς Castlevania. Πιο συγκεκριμένα, ο νέος κύκλος επεισοδίων θα γίνει διαθέσιμος στις 13 Μαΐου 2021.

Πρόκειται για την τηλεοπτική μεταφορά του comic book του Warren Ellis, ο οποίος έχει γράψει το σενάριο για τα επεισόδια και των τριών προηγούμενων σεζόν. Πρωταγωνιστεί ο Richard Armitage στο ρόλο του Trevor Belmont, μαζί με τους James Callis ως Alucard, Alejandra Reynoso ως Sypha Belnades, Jaime Murray ως vampire Carmilla, Adetokumboh M’Cormack ως Isaac, Theo James ως Hector, Bill Nighy ως Saint Germain, Toru Uchikado και Rila Fukushima ως Taka και Sumi αντίστοιχα.


Επιπλέον, όπως δημοσιεύει το Deadline, δεν πρόκειται να υπάρξει νέα σεζόν και το Netflix προετοιμάζει και μια νέα σειρά spin-off στο σύμπνα του Castlevania, αλλά με διαφορετικούς πρωταγωνιστές.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*