Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία πρεμιέρας για την έκτη σεζόν της σειράς Better Call Saul

*
Όπως ακριβώς συνέβη και με την προηγούμενη, η έκτη και τελευταία σεζόν της σειράς Better Call Saul του AMC θα κάνει πρεμιέρα σε δύο μέρη.

Λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία ενός νέο teaser trailer, ανακοινώθηκε ότι τα πρώτα επτά επεισόδια του επερχόμενου κύκλου θα κάνουν πρεμιέρα back-to-back στις 19 Απριλίου. Τα υπόλοιπα έξι αναμένονται στις 11 Ιουλίου. Η σεζόν ήταν αρχικά προγραμματισμένη να προβληθεί το 2021, όμως η παραγωγή καθυστέρησε λόγω της πανδημίας του COVID-19. Επιπλέον, τα γυρίσματα διακόπηκαν όταν ο Bob Odenkirk υπέστη καρδιακή προσβολή το καλοκαίρι, όμως ευτυχώς ο δημοφιλής ηθοποιός ανάρρωσε γρήγορα.


Η έκτη σεζόν θα ολοκληρώσει την ιστορρία του Saul στο New Mexico και πολύ πιθανό να παρακολουθήσουμε τι θα συμβεί μετά τη νέα του ζωή ως παράνομος, εργαζόμενος πλέον στη Cinnabon.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*