Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία πρεμιέρας για την τελευταία σεζόν της σειράς Mr. Robot (trailer)

Το USA Network αποκάλυψε την ημερομηνία πρεμιέρας της τέταρτης και τελευταίας σεζόν της σειράς Mr. Robot. Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο από τα δεκατρία επεισόδια του νέου κύκλου θα προβληθεί στις 7 Οκτωβρίου 2019, ξημερώματα για εμάς.

Για όσους δεν είχαν ως τώρα καμία επαφή με τη σειρά, δημιουργός της είναι ο Sam Esmail και η πλοκή ακολουθεί τη ζωή του Elliot Alderson (Rami Malek), ο οποίος βυθίζεται όλο και περισσότερο σε μια σειρά από κυβερνητικές δολοπλοκίες και παράλληλα πρέπει να παλέψει με τις δημιουργίες του μυαλού του.


Τα γεγονότα της τέταρτης σεζόν διαδραματίζονται την περίοδο των Χριστουγέννων του 2015. O Elliot και το βίαιο alter ego του, Mr. Robot (Christian Slater) στοχεύουν πλέον τους κορυφαίους στην ιεραρχία και αυτό τους φέρνει σε τροχιά σύγκρουσης με επικίνδυνες οντότητες, όπως ο Whiterose (BD Wong) και η οργάνωση Dark Army, ο αδίστακτος επιχειρηματίας Phillip Price (Michael Cristofer) και όλο το συμβούλιο της E Corp, όπως και άλλες ανώνυμες δυνάμεις του τρόμου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*