Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία πρεμιέρας και νέο trailer 2 λεπτών για τη σειρά Halo στο Paramount+

*
Όπως είχε υποσχεθεί η Paramount, παρουσίασε πριν από μερικές ώρες το νέο trailer για τη σειρά Halo, ενώ ανακοίνωσε και την ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο μετάδοσης του CBS για το AFC Championship ανάμεσα σε Cincinati Bengals και Kansas City Chiefs, προβλήθηκε το νέο υλικό που αποκαλύπτει πως η σειρά έρχεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαρτίου 2022. Η σειρά ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2013, ωστόσο πέρασε από πάρα πολλά και διαφορετικά στάδια και έτσι καθυστέρησε αρκετά. Στο video βλέπουμε τον Master Chief, την Cortana και τους Covenant, αλλά και πάρα πολλά σκηνικά γεμάτα δράση. Η 343 Industries έχει ήδη σημειώσει πως η σειρά θα προβάλλει γεγονότα μετά από αυτά του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο “Silver Timeline”.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*