Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Θεματικό κανάλι για το Game of Thrones ετοιμάζει η Nova

*
Έχουμε μπει στην τελική ευθεία πριν την προβολή της 8ης σεζόν για το Game of Thrones και η Nova ετοιμάζει κατάλληλα τους συνδρομητές της. Συγκεκριμένα, έχοντας μπροστά μας κάτι παραπάνω από 4 μήνες, η γνωστή συνδρομητική πλατφόρμα ανακοίνωση τη δημιουργία ενός θεματικού καναλιού που θα προβάλλει μέχρι και τον Απρίλιο πλούσιο περιεχόμενο από τη σειρά. Μέσα σε αυτό θα βρίσκονται τα επεισόδια των πρώτων 7 σεζόν, αλλά και backstage υλικό από τα γυρίσματα, συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών, αφιερώματα στις τοποθεσίες των γυρισμάτων και αρκετά ακόμη. Το κανάλι θα μεταδίδει το περιεχόμενο σε ανάλυση HD, ενώ ταυτόχρονα με την έναρξη της εκπομπής του, το box set της σειράς Game of Thrones θα μπει στο Nova On Demand, έτσι ώστε να είναι διαθέσιμα άμεσα και σε όλους τους συνδρομητές της Nova όλα τα επεισόδια που έχουν ήδη προβληθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*