Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Θετικός στον ενδεχόμενο συμμετοχής του σε σειρά Mass Effect δηλώνει ο Henry Cavill

*
O ηθοποιός Henry Cavill δηλώνει πρόθυμος να μετέχει σε μια ενδεχόμενη τηλεοπτική μεταφορά του Mass Effect. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η Amazon βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία για μια τέτοια παραγωγή. Σε σχετική ερώτηση ο Cavil απάντησε πως όλα εξαρτώνται από το πως θα γίνει η διαχείριση του project και ο ίδιος προτιμάει να μην υπάρχουν ιδιαίτερες αποκλίσεις από την original ιστορία. Σε περίπτωση που η Amazon ανακοινώσει κάποια συμφωνία ο ίδιος είναι ανοιχτός στο να συζητήσει τη συμμετοχή του. Μάλιστα είναι fan της αρχικής τριλογίας, θεωρεί πως θα μπορούσε να μεταφερθεί σε μία εξαιρετική τηλεοπτική σειρά και οι πολλές υποχρεώσεις δεν του έχουν επιτρέψει να ασχοληθεί με το Andromeda.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*