Ο σκηνοθέτης της πολυαναμενόμενης ταινίας Warcraft (Duncan Jones) έδωσε μέσα από τον προσωπικό του προφίλ στο Twitter νέες πληροφορίες για την επερχόμενη παραγωγή. Συγκεκριμένα, όσον αφορά στο CGI που θα χρησιμοποιηθεί στην ταινία, ο Jones σημείωσε ότι το Warcraft θα συνδυάζει πολλά στοιχεία από ταινίες όπως είναι τα Planet of the Apes, The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring και Avatar.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι σχεδιάζει να δημιουργήσει δύο διαφορετικά trailer για την ταινία, ένα για την πλευρά των Alliance και ένα άλλο για αυτή των Horde. Υπενθυμίζεται ότι η πρεμιέρα της ταινίας Warcraft αναμένεται στον Μάρτιο του 2016.
Μαζικό blackout στο PlayStation οργανώνουν οι gamers για τον Αύγουστο!
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity