Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστέρηση για την πρεμιέρα του Guardians of the Galaxy Vol. 3

*
Μέχρι πρόσφατα, όλοι πίστευαν ότι το Guardians of the Galaxy Vol. 3 της Marvel θα ήταν πιστό με το ραντεβού της πρεμιέρας που είχε καθοριστεί για το Μάιο του 2020. Όπως η απόλυση του σκηνοθέτη James Gunn έφερε αλυσιδωτες αντιδράσεις και μία από αυτές ήταν η καθυστέρηση στο χρονοδιάγραμμα της παραγωγής. Για την ώρα τα πάντα έχουν παγώσει, όμως ευτυχώς κανένας δεν μιλάει για ακύρωση του project. Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύσει το The Hollywood Reporter, Disney και Marvel έχουν ελευθερώσει από τα καθήκοντάς τους το cast του Guardians of the Galaxy Vol. 3, προκειμένου να μπορέσουν να βρουν μια άλλη εργασία. Η προετοιμασίες είχαν ξεκινήσει και τα γυρίσατα επρόκειτο να αρχίσουν το 2019. Για την ώρα, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το πότε η παραγωγή θα ξαναμπεί στις ράγες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*