Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστέρηση για το Godzilla vs Kong

*
Σύμφωνα με αναφορές του Hollywood Reporter, οι Warner Bros. και Legendary αποφάσισαν να αναβάλλουν την πρεμιέρα του Godzilla vs Kong, η οποία είχε οριστεί για τις 13 Μαρτίου 2020. Το γεγονός αυτό δεν προκαλεί μεγάλη έκπληξη, καθώς δεν έχει ακόμα δημοσιευτεί κάποιο trailer, υποδυκνείοντας την επικείμενη καθυστέρηση. Η νέα ημερομηνία είναι η 20η Νοεμβρίου του 2020, 8 μήνες δηλαδή μετά την αρχικά καθορισμένη.

Ο Adam Wingard σκηνοθετεί την παραγωγή, η οποία αποτελεί το sequel τόσο του Godzilla: King of the Monsters (από το οποίο επιστρέφουν οι Millie Bobby Brown, Kyle Chandler και Zhang Ziyi στους ίδιους ρόλους) όσο και του Kong: Skull Island. Στη νέα ταινία θα εμφανίζονται και οι Julian Dennison, Brian Tyree Henry, Jessica Henwick, Demián Bichir και Rebecca Hall.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*