Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστέρηση για το The Boss Baby: Family Business

*
Το sequel της επιτυχημένης ταινίας κινουμένων σχεδίων The Boss Baby, με τίτλο The Boss Baby: Family Business πρόκειται να καθυστερήσει, σύμφωνα με τις Universal Pictures και DreamWorks Animation με την ημερομηνία κυκλοφορίας του να μεταφέρεται από τις 26 Μαρτίου του 2021 στις 17 Σεπτεμβρίου του 2021 παίρνοντας τη θέση του The Bad Guys. Την ίδια μέρα συμπίπτουν και οι κυκλοφορίες των Death on the Nile (20th Century Studios) με πρωταγωνιστή των Kenneth Branagh και The Man from Toronto (Sony) με πρωταγωνιστικό ρόλο να έχει ο Kevin Hart.

Το πρώτο The Boss Baby κατάφερε να προταθεί για Oscar και να συγκεντρώσει περίσσοτερα από $500 εκατομμύρια σε έσοδα παγκοσμίως σημειώνοντας τεράστια επιτυχία. Στο πηδάλιο της σκηνοθεσίας του The Boss Baby: Family Business βρίσκεται ο Tom McGrath, ενώ παραγωγός της ταινίας είναι ο Jeff Hermann (Kung Fu Panda 3).


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*