Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστέρηση και αλλαγή ημερομηνίας προβολής και για το John Wick: Chapter 4 και άλλες ταινίες από Marvel και Disney

*
Ο κορονοϊός συνεχίζει να προκαλεί αλλαγές στα πλάνα προβολών αναμενόμενων ταινιών και το John Wick: Chapter 4 είναι άλλη μια από αυτές. Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, η ταινία που ήταν προγραμματισμένη για τις 21 Μαΐου 2021 μεταφέρεται σχεδόν ένα χρόνο πίσω και πλέον η πρεμιέρα της αναμένεται για τις 27 Μαΐου του 2022. Στις υπόλοιπες ταινίες που ανακοινώθηκαν πρόσφατα πως μεταφέρονται για μετέπειτα χρονική στιγμή βρίσκεται ακόμη τα Spiral (το spin-off franchise του The Saw) που πάει από τον φετινό Μάιο στις 21 Μαϊου του 2021. Το The Hitman’s Wife’s Bodyguard, το action-thriller με τον Ryan Reynolds μεταφέρεται για τις 20 Αυγούστου 2021, το υπερφυσικό θρίλερ The Devil’s Light μεταφέρεται για τις 8 Ιανουαρίου 2021, ενώ το Star Go To Vista Del Mar πάει για τις 16 Ιουλίου 2021. Στις ημερομηνίες τους παραμένουν σταθερά τα The Unbearable Weight of Massive Talent (19 Μαρτίου 2021) και Chaos Walking (22 Ιανουαρίου 2021).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*