Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστερεί η πρεμιέρα του The Falcon and the Winter Soldier της Marvel για το Disney+

*
Φαίνεται πως το ντεμπούτο του The Falcon and the Winter Soldier της Marvel θα καθυστερήσει να κάνει πρεμιέρα και δεν θα το δούμε τον Αύγουστο στο Disney+. Ο προγραμματισμός δεν θα τηρηθεί, μιας και ο κορονοϊός κατάφερε να καθυστερήσει αρκετά από τα γυρίσματα και τα στάδια παραγωγής από τον Μάιο. Προς το παρόν η Disney δεν έχει κάποια νέα ημερομηνία πρεμιέρας, ωστόσο αναμένεται να την ανακοινώσει σύντομα. Το The Falcon and the Winter Soldier θα συνέχιζε την ιστορία από εκεί που την άφησε το Avengers: Endgame, με τον Sam Wilson (Anthony Mackie) να αναλαμβάνει το ρόλο του Captain America σε ένα διαφορετικό timeline. Υπενθυμίζεται πως πέραν του παραπάνω, καθυστερήσεις έχουμε για τους φίλους της Marvel και για το Black Widow που μεταφέρθηκε στις 6 Νοεμβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*