Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστερεί η ταινία Mortal Kombat Reboot λόγω της πανδημίας

*
Θύμα του κορονοϊού και της πανδημίας πέφτει και η ταινία Mortal Kombat Reboot, όπως αποκάλυψε το GameInformer. Μάλιστα, η καθυστέρηση θα είναι μεγάλη, καθώς το project πλέον «παγώνει» και δεν ξέρει κανείς πότε θα μπει ξανά σε φάση παραγωγής. Ο παραγωγός Todd Garner απάντησε σε fan στο Twitter πως κάποια γυρίσματα ήταν προγραμματισμένα να γίνουν τον Μάρτιο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε και προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα ανακοινώσιμο για το τι θα ακολουθήσει από εδώ και στο εξής (και το πότε θα δούμε έστω ένα πρώτο trailer).



Τα γυρίσματα έχουν αρχίσει εδώ και ένα χρόνο, ωστόσο δεν φαίνεται να υπάρχει σύντομα κάτι νεότερο. Για όσους δεν έχουν δει τις εξελίξεις, τους γνωστούς χαρακτήρες της σειράς θα ενσαρκώσουν οι:

Joe Taslim: Sub-Zero
Hiroyuki Sanada: Scorpion
Tadanobu Asano: Raiden
Sisi Stringer: Mileena
Jessica Mcnamee: Sonya Blade
Ludi Lin: Liu Kang
Max Huang: Kung Lao
Elissa Cadwell: Nitara
Chin Han: Shang Tsung 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*