Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστερεί το ειδικό επεισόδιο του HBO Max για τη σειρά Friends (Τα φιλαράκια)

*
Ο κορονοϊός πάει πίσω και τα σχέδια του HBO Max για την προσθήκη του ειδικού επεισοδίου στη σειρά Friends (Τα φιλαράκια) τον Μάιο. Σύμφωνα με ιστοσελίδες του εξωτερικού, λόγω του κλεισίματος όλων των στούντιο αυτήν την περίοδο, δεν υπάρχει προς το παρόν εκτιμώμενη ημερομηνία, αφού κανείς δεν γνωρίζει πότε θα ηρεμήσει αυτή η κατάσταση και θα επιστρέψουν και οι ηθοποιοί στα γυρίσματα. Το ειδικό επεισόδιο θα φέρει όλο το αρχικό cast των Jennifer Aniston (Rachel), Courtney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), David Schwimmer (Ross), Matthew Perry (Chandler) και Matt LeBlanc (Joey) και ήταν σχεδιασμένο να στηρίξει το λανσάρισμα της νέας υπηρεσίας HBO Max. Η αρχική ημερομηνία ήταν προγραμματισμένη για τις 23 και 24 Μαρτίου, ωστόσο κάτι τέτοιο είναι πλέον αδύνατο με τα σημερινά δεδομένα. Αναμένουμε νεότερα σύντομα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*