Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Και ο Billy Bob Thornton στο The Gray Man, την πιο ακριβή παραγωγή του Netflix

*
Ένα τρομερό cast φαίνεται πως δημιουργεί το Netflix για το The Gray Man, αφού στο ήδη πλούσιο καστ, προστίθεται και ο Billy Bob Thornton. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός θα συμπρωταγωνιστεί με τους Ryan Gosling, Chris Evans, Ana De Armas, Wagner Moura, Jessica Henwick, Dhanush, Juliar Butters, Rege-Jean Page και Alfre Woodard. Οι Joe και Anthony Russo (The Avengers) θα αναλάβουν τη σκηνοθεσία της ταινίας, η οποία και ήταν προγραμματισμένη από τη Sony πριν πάρει τα δικαιώματά της το Netflix. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, το budget της θα ξεπεράσει τα 200 εκατομμύρια δολάρια, ποσό ρεκόρ για παραγωγή της πλατφόρμας. Η δουλειά για την ταινία θα ξεκινήσει μέσα στο μήνα στην περιοχή του Los Angeles και η ταινία βασίζεται στο σχετικό novel του MarkGreaney που περιγράφει την ζωή του Court Gentry, ενός πρώην μέλους της CIA και νυν ελεύθερου εκτελεστή. Το σενάριο της ταινίας υπογράφουν οι Joe Russo, Christopher Markus και Stephen McFeely (Captain America, The Avengers).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*