Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Και ο Dwayne “The Rock” Johnson ενδιαφέρεται για το ρόλο του James Bond

*
Λέτε να δούμε τον Dwayne “The Rock” Johnson στο ρόλο του James Bond; Κάτι τέτοιο ίσως να μην είναι και σενάριο επιστημονικής φαντασίας, καθώς μετά το τέλος εποχής του Daniel Craig ως James Bond, αρκετοί ηθοποιοί έχουν ενδιαφερθεί για το ρόλο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του εξωτερικού, η ομάδα παραγωγής συνεχίζει να ψάχνεται για την επόμενη μέρα του θρυλικού Βρετανού πράκτορα και ο The Rock είναι από αυτούς που έχουν κάνει κίνηση προσέγγισης. Ο ίδιος σημείωσε σε δήλωσή του πως ο παππούς του, Peter Maivia, είχε παίξει σε παλαιότερο James Bond και συγκεκριμένα το 1967, όπου και έδωσε σάρκα και οστά σε έναν κακό για την ταινία You Only Live Twice, όπου και πρωταγωνιστής ήταν ο Sean Connery. Το casting αναμένεται να ξεκινήσει το 2022, οπότε μέχρι τότε θα ακούσουμε πολλά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*