Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Και ο Laurence Fishburne στο cast της ταινίας John Wick 2

Όπως ανακοινώθηκε μέσω Twitter, οι Keanu Reeves και Laurence Fishburne θα βρεθούν για ακόμα μία φορά μαζί μπροστά από τις κάμερες. Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο νέο sequel του κινηματογραφικού franchise The Matrix, αλλά για το follow up της ταινίας John Wick! Για την ώρα παραμένει άγνωστος ο ρόλος του Fishburne στην επερχόμενη ταινία, ενώ αποτελεί το επόμενο νέο μέλος του cast, μετά την προσθήκη των Ruby Rose, Peter Stormare και του γνωστού rapper Common.



Εκτός, φυσικά, από τον Reeves, στο John Wick 2 επιστρέφουν και οι Bridget Moynahan και Ian McShane στους ρόλους των Helen Wick και Winston αντίστοιχα. Η πρεμιέρα της ταινίας αναμένεται εντός του 2016. Μέχρι τότε, δείτε την πρώτη εικόνα από τα γυρίσματα του John Wick 2:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*