Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Και ο Thomas Kretschmann στο καστ του Indiana Jones 5

*
Ο Thomas Kretschmann είναι η νεότερη προσθήκη στο καστ του Indiana Jones 5. Η συμμετοχή του Γερμανού ηθοποιού ανακοινώθηκε λίγες μόλις μέρες μετά από την επιβεβαίωση ότι και ο Mads Mikkelsen θα εμφανιστεί στη νέα ταινία της LucasFilm. Οι δυο τους θα εμφανιστούν στο πλευρό των Harrison Ford και Phoebe Waller-Bridge και η παραγωγή της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσει το καλοκαίρι του 2021.

Ο Kretschmann έχει εμφανιστεί και σε άλλα blockbuster films όπως τα Resident Evil: Apocalypse (2004), King Kong (2005) και Avengers: Age of Ultron (2015), στο οποίο υποδύθηκε τον Baron Wolfgang von Strucker. Ο πιο πρόσφατος ρόλος του ήταν στο Greyhound (2020) με τον Tom Hanks.
Ο James Mangold θα σκηνοθετήσει την καινούργια ταινία της σειράς, της οποίας το σενάριο έγραψε ο ίδιος μαζί με τους Jez και John-Henry Butterworth. Producers θα είναι οι Kathleen Kennedy, Steven Spielberg, Frank Marshall και Simon Emanuel. Συνθέτης του soundtrack της ταινίας θα είναι και πάλι ο John Williams. Η πρεμιέρα του Indiana Jones 5 θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιουλίου 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*