Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Και στα ελληνικά τα επεισόδια της σειράς Pokemon: Sun and Moon

*
O 20ος κύκλος επεισοδίων στη σειρά Pokemon έφτασε στη χώρα μας και μάλιστα μεταγλωττισμένος. Το Netflix έχει προσθέσει εδώ και μερικές ημέρες το Pokemon Sun and Moon, το οποίο και μπορείτε να βρείτε στο ελληνικό μενού ως «Pokemon η Σειρά: Ήλιος και Σελήνη». Όπως αναφέρει και η περιγραφή, οι πρωταγωνιστές κατευθύνονται στην περιοχή Αλόλα, όπου γράφονται στη σχολή Ποκεμον και αντιμετωπίζουν την μοχθηρή ομάδα Σκαλ. Ακούγονται οι ηθοποιοί: Βούλα Κώστα, Αργύρης Παυλίδης, Χάρης Γρηγορόπουλος, Φώτης Πετρίδης, Μιχαέλα Αντωνίου, Στέλλα Μπονάτσου, Στέλιος Ψαρουδάκης και Μελίνα Κατσακούλη. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Αργύρης Παυλίδης και την ευθύνη της μετάφρασης έχουν οι Μελίνα Κατσακούλη και ο Δημήτρης Σάρλος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*