Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Και στην Ευρώπη στις 12/11 το Disney+. Ποιες συσκευές θα υποστηρίζει;

*
Οι μέρες μέχρι το λανσάρισμα της υπηρεσίας Disney+ μειώνονται ολοένα και περισσότερο και πλέον έχουμε ξεκάθαρη εικόνα και για τις συσκευές που θα το υποστηρίζουν στην αρχική του φάση. Το Disney+ αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του στις 12 Νοεμβρίου σε μικρό αριθμό χωρών και με μηνιαία τιμή στα 6,99 δολάρια, ενώ η Disney έχει ανακοινώσει και το πακέτο των Disney+, Hulu και ESPN+ στα 12,99 δολάρια το μήνα.

Σε ότι αφορά τις συσκευές τώρα, η Disney ανακοίνωσε πως θα υποστηρίζεται (στη φάση λανσαρίσματος) σε: Apple TV (tvOS), Android mobile devices, Android TV, Chromecast, Desktop web browsers, iPad (iPadOS), iPhone (iOS), PlayStation 4, Roku streaming players, Roku TV και Xbox One.




Περισσότερα ελπίζουμε να έχουμε για την υπηρεσία από το Disney D23 conference, που διεξάγεται αυτές τις μέρες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*