Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καινούργιο trailer για την ταινία Morbius με τον Jared Leto

Για πρώτη φορά σε σχεδόν δύο χρόνια έχουμε επιτέλους καινούργιο trailer για την ταινία Morbius. Πρόκειται για ακόμα ένα spin-off της Sony από τον κόσμο του Spider-Man και κατ’ επέκταση της Marvel και αυτήν τη φορά το νέο video μας παρουσιάζει τον κεντρικό χαρακτήρα με μεγαλύτερη λεπτομέρεια. Μιλάμε φυσικά για τον Morbius – τον οποίο υποδύεται ο Jared Leto – έναν επιστήμονα που μετατρέπεται σε βαμπίρ στην προσπάθειά του να βρει τη θεραπεία για τη σπάνια ασθένειά του. Η ταινία επρόκειτο να κάνει πρεμιέρα στις 10 Ιουλίου του 2020, όμως ύστερα από πολλές καθυστερήσεις αναμένεται στους κινηματογράφους στις 28 Ιανουαρίου του 2022.

Προς το τέλος του trailer ο Morbius αναφέρει τον Venom, εύλογα γεννώντας υποψίες για ενδεχόμενο cross-over στο μέλλον. Εκτός από τον Leto θα εμφανίζονται οι Matt Smith, Adria Arjona, Jared Harris, Al Madrigal, Tyrese Gibson και Michael Keaton. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Michael Keaton επιστρέφει στον ρόλο του Adrian Toomes / Vulture, ύστερα από την εμφάνισή του στο Spider-Man: Homecoming του Marvel Cinematic Universe του 2017.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*