Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καινούργιο trailer για το The Kid Who Would Be King

*
Η 20th Century Fox δημοσίευσε ένα καινούργιο trailer για τη νέα της παραγωγή, το fantasy adventure film The Kid Who Would Be King. Η ταινία αφηγείται την ιστορία του Alex, ενός δωδεκάχρονου βρετανού αγοριού, του οποίου τα καθημερινά προβλήματα επισκιάζονται όταν ανακαλύπτει το Excalibur. Από ένα ασήμαντο και αδύναμο σχολιαρόπαιδο, ο Alex μετατρέπεται στον πρωταγωνιστή μιας επικής περιπέτειας παρέα με τους φίλους του, που όλοι μαζί θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τη Morgana, τον κακό χαρακτήρα της ταινίας από τον Μεσαίωνα. Στην ταινία εμφανίζονται οι Louis Serkis (Alice through the Looking Glass), Dean Chaumoo, Tom Taylor (The Dark Tower), Rhianna Doris (Secret Life of Boys), Angus Imrie (Kingdom), Sir Patrick Stewart (Logan) και Rebecca Ferguson (Doctor Sleep). Το σενάριο έγραψαν οι Joe Cornish και Edgar Wright. Η πρεμιέρα του θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιανουαρίου 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*