Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καινούργιο trailer για το The Umbrella Academy

*
Το Netflix δημοσίευσε το full trailer της νέας του σειράς The Umbrella Academy, αποκαλύπτοντας μια σούπερ δυσλειτουργική οικογένεια υπερ-ηρώων στην επερχόμενη μεταφορά του ομώνυμου comic book. Η σειρά εστιάζει σε μια ομάδα τριαντάρηδων, οι οποίοι γεννήθηκαν την ίδια ημέρα από γυναίκες που δεν ήταν έγγειος την προηγούμενη μέρα της γέννησης τους. Όλοι τους υιοθετήθηκαν από έναν δισεκατομμυριούχο, του οποίου ο θάνατος τους ενώνει μετά από χρόνια ώστε να λύσουν το μυστήριο που περιβάλει το χαμό του. Η πρώτη season θα είναι διαθέσιμη στην υπηρεσία από τις 15 Φεβρουαρίου και θα εμφανίζονται οι Ellen Page, Mary J. Blige, Cameron Britton, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Colm Feore, Adam Godley, John Magaro, Ashley Madekwe και Kate Walsh. Executive producers του show είναι οι Steve Blackman (Fargo, Altered Carbon), Bluegrass Television και οι Mike Richardson και Keith Goldberg της Dark Horse Entertainment.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*