Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καινούργιο κλιπ από το Johnny English Strikes Again

*
Οι Focus Features και Working Title Pictures δημοσίευσαν ένα καινούργιο κλιπ από το Johnny English Strikes Again. Η ταινία, η οποία θα προβληθεί στις ελληνικές αίθουσες αυτή την Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου, είναι η τρίτη παραγωγή με τον πλέον διάσημο χαρακτήρα του Rowan Atkinson και στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια θα το δείτε να διαλέγει το νέο του αμάξι. Ο English θα επιστρέψει στην ενεργό δράση όταν μετά από κυβερνο-επίθεση εκτίθονται όλοι οι undercover agents της Βρετανίας. Χρέη σκηνοθέτη έχει ο David Kerr, ενώ το σενάριο δούλεψε ο William Davies. Στην ταινία εμφανίζονται οι Rowan Atkinson, Ben Miller, Olga Kurylenko, Emma Thompson και Jake Lacy. Η παραγωγή έγινε από τους Tim Bevan, Eric Fellner και Chris Clark.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*