Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κατέληξαν σε συμφωνία Disney και FOX

*
Έπειτα από μήνες διαπραγματεύσεων και αρκετές εβδομάδες όπου οι φήμες έδιναν και έπαιρναν, όπως ανακοινώθηκε επίσημα, η Disney θα εξαγοράσει ένα μεγάλο μέρος από το δίκτυο FOX, τη μιντιακή αυτοκρατορία του μεγιστάνα Rupert Murdoch, έναντι ενός ποσού που αγγίζει τα $52 δισ. Η Disney θα αποκτήσει τα Fox Movies και TV Studios (περιλαμβανομένων γνωστών franchises όπως τα X-Men, Avatar, Alien και The Simpsons), τον έλεγχο της πλειοψηφίας των μετοχών των Hulu και FX cable networks, συν χρέος που ανέρχεται σε $13,7 δισ. Επιπλέον σε περίπτωση που το Fox αποκτήσει τμήματα του βρετανικού Sky, τότε και αυτά θα περάσουν υπό τον έλεγχο της Disney. Για την οριστικοποίηση της συμφωνίας, απομένουν οι απαραίτητες εγκρίσεις από τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • DrManolo
    • Καλά άμα πάρει η Disney και το sky τι θα βλέπουμε στα ημίχρονα διαφημίσεις από την ωραία κοιμωμένη;

*