Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κοντά σε συμφωνία 70 εκ.δολαρίων με το Netflix για stand-up specials o Eddie Murphy

*
Ο δημοφιλής κωμικός Eddie Murphy ετοιμάζεται για ένα μεγάλο deal με το Netflix. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του TMZ, o Murphy βρίσκεται σε συζητήσεις με το Netflix για μια σειρά από stand-up specials που θα του αποφέρουν το ποσό των $70 εκ. Ναι μεν το ποσό φαίνεται μεγάλο, όμως βρίσκεται σε παρόμοια επίπεδα με τα όσα έβαλαν στην τσέπη άλλοι διάσημοι ηθοποιοί για αντίστοιχες παραγωγές. Ο Dave Chappelle έλαβε $60 εκ. για τρία specials, ο Chris Rock για δύο πληρώθηκε $40 εκ. ενώ η Ellen DeGeneres λέγεται οτι εισέπραξε $20 εκ. για το δικό της.



Το Netflix επενδύει εδώ και καιρό σε δικές του κωμικές παραγωγές, όμως φαίνεται πως υπάρχει άμεση ανάγκη να στρατολογήσει μεγάλα ονόματα του χώρου. Η για πρώτη φορά μετά από χρόνια μείωση των συνδρομητών στις ΗΠΑ έχει σημάνει συναγερμό στα γραφεία του Netflix και εννοείται πως οι υπεύθυνη του συνδρομητικού δικτύου θέλουν να αποφύγουν νέα κατρακύλα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*