Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κρούσμα COVID-19 καθυστερεί τα γυρίσματα του Mission: Impossible 7

*
Τα γυρίσματα του Mission: Impossible 7 σταμάτησαν λόγω κρούσματος κορονοϊού σε μέλος της παραγωγής. Σύμφωνα με αναφορές, τουλάχιστον ένα εμπλεκόμενο άτομο βγήκε θετικό ύστερα από τεστ Covid-19 με αποτέλεσμα την παύση των γυρισμάτων μέχρι και τις 14 Ιουνίου. Τα νέα έρχονται ύστερα από δηλώσεις του πρωταγωνιστή της ταινίας, Tom Cruise, σχετικά με το πόσο σημαντικό είναι να ακολουθούνται πιστά τα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Στο Mission: Impossible 7, εκτός από τον Cruise, συμμετέχουν οι Haley Atwell, Rebecca Ferguson (Doctor Sleep), Simon Pegg (Ready Player One), Ving Rhames (Pulp Fiction), Vanessa Kirby (Hobbs & Shaw), Henry Czerny (Ready or Not), Shea Whigham (Joker), Pom Klementieff (Guardians of the Galaxy 2, Avengers: Infinity War) και Esai Morales (La Bamba, Titans), ο οποίος αντικατέστησε το Nicholas Hoult (Mad Max: Fury Road) στο ρόλο του κακού της ταινίας.

Η πρεμιέρα του Mission: Impossible 7 έχει προγραμματιστεί για τις 27 Μαΐου του 2022, ενώ τον Ιούλιο του ίδιου έτους θα είναι διαθέσιμο για streaming στο Paramount+.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*